NYHEDER:

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Stutteri Wonder Welsh, hvor vi er dedikeret til at opdrætte og træne smukke og stolte familie ponyer med fokus på hestevelfærd og sunde, holdbare ponyer igennem mange år.

Vores mål er at give både voksne og børn mulighed for at nyde dejlige, positive oplevelser med deres wonderpony.

Følg med i vores nyheder for at holde dig opdateret med vores seneste arrangementer og wonder tips til ponyfodring, pleje og træning.


November 2023

1. juni 2023 blev jeg desværre blevet opsagt fra den ejendom, jeg sad til leje i i Stråsøplantage, hvor vi havde en dejlig løsdriftstald med 6 store bokse og 5 Ha naturpleje med skov, hede og moseareal. Staten skulle desværre bruge lige de 7 Ha vi sad til leje på til den kommende Nationalpark!


Derfor er ponyerne opstaldet i en længere periode. Jeg holder i forvejen avlspause siden 2022, fordi jeg har flere unge ponyer, som skal tilrides. Det er vigtig for mig, som opdrætter at vise ponyernes værd som familie - og brugsponyer. Jeg opdrætter familieponyer til voksne og børn. Derfor er deres temperament, samt deres ønske og vilje til at være sammen med mennesker og danne dybe nære ralationer er vigtig for mig at vise.


Derfor er jeg også nød til at sælge to ud af mine 5 ponyer. De kommer til salg i november.


Malibu er under tilridning siden september 2023 og det går over al forventing. Hun er en stjerne.

Vickse skal bygynde hendes træning og tilridning i løbet af vinteren, hvis vejret tillader det.

Brianna er kun to år. Men der er meget basis, hun godt kan lære. Også fordi hun altid har været meget i hånd.

Jeg skal også have trænet i trailer læsning hen over vinteren. Her er det især Brianna, som skal trænes.

Derudover vil jeg bruge nogle af de mørke timer til at pleje mit udstyr, gå til fordrag, læse trænings - og adfærds bøger og studere videre på mit abonnement på online-reitschule.de.


Online-reitschule er træningsvideoer med Bent Branderups trænere, som er medlem af Bents Knitghthood. Bent var smart, han opdagdede for mange år siden, hvilke fantastiske mennesker, der var medlem af hans Knighthood. Og at de hver især var i besiddelse af deres egen måde at arbejde på og at nogen vidste mere end ham om særlige ting fx pædagogik og hestetænder.

For at bliver optaget i Knighthood skal du anbefales af andre medlemmer for at søge om optagelse og fællesskabet skal alle godkende dig. Du kan gå til prøver indenfor den akademiske ridning både fra jorden og fra ryggen af din hest. Hvert år holder de et sommer akademi, hvor medlemmerne ud over at hygge sig sammen også diskuterer træning og holder foredrag for hinanden.

På online-reitschule ligger der læringsvideoer om alt fra biomekanik, hestetænder, de første basisøvelser for groundwork stillestående som i bevægelse - fra 3-4 forskellige trænere for nogle tilgang passer måske bedre for dig og din hest, til horsemanship, management omkring hingste, skolespring osv. Fælles for alle trænere er stor kærlighed og viden om heste og deres natur og alle bruger ultra lette trænings metoder baseret på gensidig respekt, kropssprog, kommunikation og samarbejde ud fra hestens sundhed og holdbarhed.

Det kan varmt anbefales.


I ønskes alle et godt efterår på trods af en masse regn, der er altid gode timer sammen med vores heste og ponyer