Fjordglimt Golden Vickse

Vickse er førehoppen. Hun er stærk blandt ponyerne, men var meget usikker overfor mennesker, da hun kom til stutteriet. Det tog mig nogle månder at få mig til at stole på mig. Og en sjælden gang, kan hun stadig blive usikker på mennesker. Men aldrig på dyr. Den kan være en lidt svær kombination af sind. Men Vickse er samtidig også en meget omsorgsfuld og kærlig pony.


Hendes farve er uden diskussion fantastisk. Der findes ikke mange buckskin farvede sec C, hverken i Danmark eller i Wales eller for den sags skyld i andre lande. Og slet ikke med fire sokker og blis. Jeg drømmer om at lave flere buckskins!


Vickse skal tilrides i løbet af vinteres og foråret. Det bliver spændende. Hun er sød og tillidsfuld at arbejde med. så jeg glæder mig.


Vickse har lavet to føl. Fjordglimt Golden Victoria, som er buckskin efter Synod Request, som var Stutteri Fjordglimts føl, men er født hos os. Og vores egen Wonder Welsh Queen Of Diamond, som er afbleget smoky black nd1. Fantastiske farver begge to, med super gode bevægelser og skønt temperament begge to. Så det er bestemt ikke de to sidste føl Vickse har fået.