Lockie til Efterårsshow i Viborg 2021

Lockie til Efterårsshow i Viborg 2021

Greenhills Shy Little Lockie

Sec A, hingst. Farve: Skimmel, født rød

FØDT: 7. APRIL 2019

FAR: YSSELVLIDT´S IRON DESTINY. Holland. Farve: Skimmel.

MOR: YSSELVLIDT`S SHY LAICKA, Ster. Holland. Farve: Skimmel

MORFAR: . VECHTZICHTS HYWEL, Elite. Farve: Skimmel

OPDRÆTTER: Hanne Larsen, Greenhill Stud, Danmark. Født på Stutteri Wonder Welsh. På Efterskole hos Charlotte Larsen, Ørnhøj

BESKRIVELSE:

Lockie er en super sød knægt med de tre S ' er: Charme, Selvtillid og Lækkert hår.

Han er en typisk Destiny / Laickas søn. Total cool - Kold som jordbær is - og modig. Og super rar og venlig. Han er meget let at læse kropssprog på, det er dejligt i forhold til indlæring. Han er lærenem og samarbejdsvillig.

Lockie har været i hånd siden dag ét. Laicka havde en hård "redbag delivery" fødsel, hvor moderkagen sad udenpå fosterhinden. Det er meget voldsomt og smertefuldt, fordi moderkagen bliver flået ud med føllet i fosterhinden. Den skal normalt først fødes i ro og mag bagefter!

Lockie kunne desuden ikke komme ud af fosterhinden og moderkagen. Han måtte befries med både saks og skalpel, da moderkagen er tyk og sej. Heldigvis var jeg der ellers var mindst føllet nok død og måske også Laicka. 

Jeg måtte passe Lockie det første døgns tid for Laicka. Samtidig med at jeg passede på hende. Så Lockie blev næsten "født tam"

Han har haft trimmer hver 6. uge hele livet i gennem. Og været i hånd alle dage. Han kan godt lide børn nus og kæl og er meget tålmodig med selv mindre børn.

Pga af hans modighed og kreative gå på mod og nysgerrighed, vil han også egne sig fortrinlig som kørepony. Han vil tilgengæld ikke egne sig til ride pony for et helt lille barn. Han vil dø af kedsomhed! Der skal ske noget og han er med på alt! Tilgengæld vil han helt sikkert give de små børn en god og stabil trække tur. Måske deres første pony oplevelse, der nemt vil kunne blive vanedannende!

Lockie blev solgt til Leena Vähä-Erkkilä i Finland i november 2021. Lockie har fået nyt kælenavn, Lenni som stammer fra et finsk eventyr. Han skal være Leenas kørepony. Vi glæder os til at følge dem fremover.

Del siden