WONDER WELSH QUEEN OF DIAMOND Foto: anja.robanke.dk

WONDER WELSH QUEEN OF DIAMOND Foto: anja.robanke.dk

WONDER WELSH QUEEN OF DIAMOND

Welsh af cob type, sec C, hoppe.

Farve: Smoky Black med afbleget gen nd1

FØDT: 21. april 2022

FAR: CHOPINS MICHELIN, Farve: Sort

MOR: FJORDGLIMT GOLDEN VICKSE, Farve: Buckskin

MORFAR: MENAI DIEGO, Farve: Buckskin

OPDRÆTTER: Stutteri Wonder Welsh 

Vickse fik det yndigste lille hoppeføl d 21. april 2022. 
Hun blev født kun 15 timer efter lille Jamie. Tænk sig at vi på vores lille stutteri, skulle opleve at få to føl inden for et døgn og så fik begge hopper endda føl halvanden uge før termin. Det var det skønneste april vejr, sol, stille og lunt. Vickse og Betsy blev enige om at det var det perfekte tidspunkt.

Lille Queeno måtte igennem et navne skifte. Hun hed først: Wonder Welsh Golden Vanessa. Men for det første var hun ikke gylden, fandt jeg ud af - jo i sind, hun er en engel. Men ikke i pelsens farve. Og Vanessa er et dejligt navn, men ikke helt flot nok til Queeno.

Queeno ligner sin far Chopins Michelin rigtig meget, i kroppens kontur, i hovedet og i udtrykket i øjnene. Og i sindet: Venlig, kærlig, opmærksom og fint følende og samtidig cool. Dén bedste kombination!


Jeg er meget glad for hende og stolt af hende. Hun bliver en stjerne. Hun har det kønneste pony hovede, man kan forestille sig. Og hendes bevægelser, når helt ind i himlen.


Desværre er mit lille stutteri i den svære situation, at jeg i en årrække ikke selv bor på en ejendom. Det betyder at jeg er nød til at holde mig på et minimum antal ponyer og det er tre, har jeg bestemt. Beslutningen er svær, men det er Queeno, den yngste, der kommer til salg, fordi jeg har hendes mor. Og fordi at Briannas mor, Betsy døde i januar.


Queeno er i besiddelse af et helt fantastisk og ukompliseret temperament. Hun er gude smuk og har en helt speciel farve. Hun kan indgå i farveavl og afstamning er fra to af de førerende stutterier i Danmark i en rigtig god og stærk kombination, med meget engelsk blod, som jeg har valgt at sætte sammen. Resultatet er den bedste pony, jeg nogensinde har lavet og hun kan blive din nu.


Prisen er 25.000,- kr inkl ejerskifte i SEGES


Queeno er blevet beskåret hver 4 - 8 uge igennem hele hendes opvækst.

Hun har fået St Hippolyt Fohlengold fra hun var få uger gammel samt St Hippolyts Gëmüse Kräuter Mineralen efter behov, samt god kvalitet grovfoder.

Hun har fået foretaget gødningsprøver regelmæssigt og fået ormekur efter behov.

Hun har været i hånd fra dag et og kan alt det en ung pony skal kunne for at få en god start på livet hos en ny familie.


Hun sælges ikke til blivende hjem.

Hun har ansvars, livs - og sygeforsikring hos Agria, som kommende ejer evt kan overtage.


Del siden